Kids-n-funPortal voor kids

Leuk? 
 4,0/3929 stemmen

Kids-n-Fun is al jaren de plek voor het vinden van gratis kleurplaten, recepten voor, door en met kinderen, knutsels, puzzels, woordzoekers. Kortom, je hoeft je echt niet meer te vervelen. Dus print, kleur, kook, puzzel lekker met ons mee.

Met deze blogs kun je lezen welke leuke films er uitkomen, nieuws van de website of andere leuke dingen om te laten zien.

LAATSTE NIEUWS


Pompoen uithollen Knutselen

Het is weer bijna Halloween en wat is er nu leuker om een pompoen uit te hollen en die met een lichtje buiten te zetten. We helpen je met een aantal tips op Kids-n-Fun

door Paul , maandag 12 oktober 2020 
Lees verder

Terug van weggeweest: Online kleuren Nieuws

Misschien dat de trouwe bezoeker het nog weet, maar vroeger kon je online je kleurplaten kleuren. Bij het live gaan van deze website kon dat niet meer, omdat we wilden dat de website op alle apparaten kon werken. Maar online kleuren is terug!

Het aantal kleurplaten die je online kan kleuren zal de komende tijd hard groeien (we moeten eerst een kunstje uithalen voordat ze bruikbaar zijn). Je herkent ze aan de kwast:

door Paul , vrijdag 29 mei 2020 
Lees verder

Frozen 2 Bioscoopfilms

De langverwachte opvolger van de prachtige Disney film Frozen is eindelijk in de bioscoop. En we hebben natuurlijk ook weer de kleurplaten van Frozen 2.

door Paul , vrijdag 22 november 2019 
Lees verder

Nieuw op Kids-n-Fun Nieuws

Vanaf nu kun je een nieuwe achtergrond voor je smartphone ook vinden op Kids-n-Fun

door Paul , zaterdag 16 november 2019 
Lees verder

Pompoen lampion maken Knutselen

Je ziet ze overal, die uitgeholde pompoenen, maar hoe maak je die eigenlijk?

door Paul , zaterdag 2 november 2019 
Lees verder
 1 2 3 4