Frozen 2

door: Paul

vrijdag 22 november 2019 14:46:13

De langverwachte opvolger van de prachtige Disney film Frozen is eindelijk in de bioscoop. En we hebben natuurlijk ook weer de kleurplaten van Frozen 2.

'Dit zal allemaal logisch zijn als ik ouder ben’

Elsa, de met ijskrachten toverende koningin van Arendelle, leidt in deze film een zorgeloos vorstinnenbestaan met zus Anna en haar geliefde Kristoff, Olaf en rendier Sven. Maar dan hoort Elsa een mysterieuze lokroep, die haar naar een betoverd bos voert dat wordt afgeschermd door een wand van mist. Wat is daar gebeurd, wat heeft het met Elsa’s eigen toverkrachten te maken en welke rol heeft Elsa’s opa in die historie gespeeld?
Tijd dus voor een verhelderende speurtocht, die Elsa grotendeels alleen moet doen, zonder Anna en de anderen. Intussen probeert Kristoff keer op keer Anna ten huwelijk te vragen.

Voor wat betreft animatie overtreft Frozen 2 de eerste film. Alles ziet er prachtig uit, van het bos en de rotsreuzen tot Elsa’s over vloedgolven galopperende ijspaard. Het sneeuwkristal keert steeds terug als basisstructuur: let bijvoorbeeld op de ruit op de rug van een bijzonder schattig vuurhagedisje Bruni. Elsa, Anna en al hun vrienden bewegen, zingen en dansen nog echter dan voorheen.

Er is ook weer een prachtig liedje wat niet meer uit je hoofd gaat: "Into the unknown".


Kijk ook eens bij

Op Kids-n-Fun staan heel veel leuke dingen om te doen. Kijk hier ook eens, misschien vind je dat ook leuk.