Terug van weggeweest: Online kleuren

door: Paul

vrijdag 29 mei 2020 09:12:11

Misschien dat de trouwe bezoeker het nog weet, maar vroeger kon je online je kleurplaten kleuren. Bij het live gaan van deze website kon dat niet meer, omdat we wilden dat de website op alle apparaten kon werken. Maar online kleuren is terug!

Het aantal kleurplaten die je online kan kleuren zal de komende tijd hard groeien (we moeten eerst een kunstje uithalen voordat ze bruikbaar zijn). Je herkent ze aan de kwast:

Eindelijk weer online kleuren op Kids-n-Fun

Bij het live brengen van deze, huidige website was de doelstelling dat iedereen het overal kon gebruiken. De oude online kleurplaten app op de website gebruikte Flash. Computerkenners kennen dat, vroeger veel gebruikt maar sinds Apple het op de iPad niet meer ondersteunde, ging het hard achteruit.

We hebben een tijd gezocht naar een lichtgewicht oplossing die het minimaal net zo goed deed als de oude. De nieuwe manier is precies dat, het nadeel is dat de kleurplaten op een andere manier moeten worden bewaard en dat is even werk. We zijn daar hard mee bezig en zullen de komende tijd steeds meer kleurplaten beschikbaar maken.

We beginnen natuurlijk met de populairste kleurplaten eerst, alle nieuwe kleurplaten uiteraard ook. Kijk op de online kleurplaten pagina voor een selectie van ongeveer 140 online kleurplaten.

Kun je alle kleurplaten online kleuren?

  • Nee, niet alle kleurplaten zijn geschikt voor deze oplossing. Zeer gedetailleerde kleurplaten werken niet.

Hoe herken ik dan een online kleurplaat?

  • Of je een kleurplaat online kan kleuren kan je zien door de kwast:
  • Die kwast zie je zowel op de overzicht pagina's, maar ook op de pagina van de kleurplaat zelf. Klik er op en kleur!

Als je nu heel graag een kleurplaat wilt online wilt kleuren, laat het dan weten via onze contact pagina, dan maken we hem heel snel voor je!


Kijk ook eens bij

Op Kids-n-Fun staan heel veel leuke dingen om te doen. Kijk hier ook eens, misschien vind je dat ook leuk.