Wraps met kerriegarnalen

Leuk? 
 4,0/3 stemmen

Tortilla's maak je makkelijk van te voren klaar, bv voor een picknick. Rols ze stevig in vershoudfolie, zo houd je alles op z'n plaats. Serveer ze in een mooie servet.

 Lunch Picknick Vis Wraps 

Dit moet je weten

Aantal personen: 8
Bereidingstijd: 20 minuten
kCal: 215
Recept van: lange tafels

Ingrediënten

  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 rode ui(en), in dunne halve ringen 
  • 4 eetlepels mayonaise 
  • 1 schaaltje mango 
  • 3 a 4 theelepels kerrie, naar smaak 
  • 250 gram garnalen, tijgergarnalen uit de diepvries (ontdooid) 
  • 4 wraptortilla's, 25cm 
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 4 eetlepels kwark, mager 
  • 80 gram rucola, slamelange 
  • 2 rode puntpaprika's, in reepjes 

Bereiding

  1. Verhot de olie in een wok. Voeg de garnalen, ui en de helft van de kerrie toe en roerbak alles 3 minuten. Schep de garnalen en ui op een bord en laat afkoelen
  2. Meng voor de kerriesaus de mayonaise met de kwark, de rest van de kerrie en citroensap in een afsluitbaar bakje tot een saus. Breng op smaak met zout en peper. Zet de kerriesaus tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  3. Verdeel de garnalen, mango, paprika en sla over de tortilla's. Rol de tortilla's stevig op en snijdt diagonaal door midden. Verpak de warps afzonderlijk strak in vershoudfolie
  4. Verwijder (tijdens de picknick) de folie en wikkel ze in servetten. Geef de kerriesaus er los bij.

Benodigdheden:

  • vershoudfolie
  • 8 kleurige servetten

www.kids-n-fun.nl