Kids-n-funPortal voor kids

Leuk? 
 4,5/279 stemmen

Kids-n-Fun is al jaren de plek voor het vinden van gratis kleurplaten, recepten voor, door en met kinderen, knutsels, puzzels, woordzoekers. Kortom, je hoeft je echt niet meer te vervelen. Dus print, kleur, kook, puzzel lekker met ons mee.

Met deze blogs kun je lezen welke leuke films er uitkomen, nieuws van de website of andere leuke dingen om te laten zien.

LAATSTE NIEUWS


Bedankt Juf! (of Meester) Nieuws

Ontdek hoe je op Kids-n-Fun eenvoudig een mooie kleurplaat kan maken om jouw juf of meester te bedanken voor het afgelopen jaar.

door Paul , zaterdag 6 juli 2019 
Lees verder

Nieuw op Kids-n-fun: Games! Nieuws

We hebben al jaren kleurplaten, wallpapers, recpeten op de website staan, maar je kan nu ook games online spelen op Kids-n-fun. We zorgen dat het aantal games steeds groter wordt, dus kom terug voor de nieuwste games.

door Paul , vrijdag 28 juni 2019 
Lees verder

Aladdin (2019) Bioscoopfilms

Disney heeft opnieuw een live action movie gemaakt van een oude animatie hit, Aladdin. En het is in het eerste weekend in de Verenigde Staten een grote hit, met een opbrengst van meer dan 120 miljoen dollar.

door Paul , woensdag 29 mei 2019 
Lees verder

Lion King 2019 Bioscoopfilms

Weer een live action remake van de een Disney animatie film. Bekijk de trailer!

door Paul , zaterdag 27 april 2019 
Lees verder

Dombo Bioscoopfilms

Disney heeft opnieuw een moderne remake van een klassieker gemaakt, Dumbo (of Dombo zoals we olifantje in Nederland noemen).

door Paul , vrijdag 5 april 2019 
Lees verder
 1 2  

Categorieën