Knutselen & puzzelen

Lekker knutselen

Op kids-n-fun vind je leuke dingen op te knutselen.We hebben aankleedpopjes, deurhangers, maskers en nog veel meer om uren mee te knippen, plakken en kleuren.

Lekker puzzelen

Op zoek naar een leuke uitdaging? Op kids-n-fun vind je allerlei puzzles, moeilijk en makkelijk voor ieder wat wils.

Online woordzoekers

Op kids-n-fun kun je ook online lekker puzzelen. Check onze woordzoekers! We hebben e van heel eenvoudig, tot heel ingewikkeld!

Knutselen

Knippen, plakken en kliederen


 

Aankleedpoppetjes

Print en knip eerst het poppetje uit. Plak het eventueel op een dikker stuk papier. Daarna kun je alles kleuren en het poppetje zelf aankleden. Begin eens met Assepoester, en de prachtige jurken die Petemoei voor haar tovert!

Bouwplaten

Slightly difficult, you need to be a little handy with the scissors. This paper models provide at least for a fun afternoon.

Deurhangers

Af en toe een beetje zat dat je broertje of zusje zomaar je kamer in komt knallen? Dit is de oplossing. Hang de deurhanger aan je deurknop en iedereen kan zien waarom jij niet gestoord wilt worden.

Lijsten

Allerlei leuke lijsten die je uit kan printen, foto@s in kan plakken, mooie tekeningen mee kan maken. Kortom, lekker leuke dingen mee kan doen

Maskers Dieren

Zelf maskers maken. Dit zijn de dieren maskers. Grappige dieren, gevaarlijke dierenmaskers om zelf in elkaar te knutselen. Druk de maskers af, kleur ze zelf zoals je ze mooi vind en maak er twee elastiekjes aan. Klaar is Kees, je eigen masker geknutseld!

Maskers Mensen

Zelf maskers maken. Dit zijn de mensen maskers. Leuke maskers, carnavalsmaskers, maar ook enge maskers om zelf in elkaar te knutselen. Druk de maskers af, kleur ze zelf zoals je ze mooi vind en maak er twee elastiekjes aan. Klaar is Kees, je eigen masker geknutseld!

Papieren poppetjes

Leuke papieren poppetjes om heel snel te maken. Je kunt kiezen uit een groot aantal poppetjes van Disney. Het is heel eenvoudig. Kijk snel verder.

Pet Parade maskers

Pet Parade maskers om uit te knippen en te kleuren.

Superhelden sneeuwvlokken

Dit is een leuk idee voor de winter en voor bijvoorbeeld in de kerstboom. Sneeuwvlokken van superhelden. Het is niet zo ingewikkeld als dat het er uit ziet.

  • Print de sneeuwvlok
  • Knip het zwarte vierkant uit
  • Vouw 3 keer zodat je een kleine driehoek krijgt
  • Knip de grijze stukken er uit
  • Tip: Doe 2 kleine nietjes door de driehoek in de grijze stukken, dan blijft alles beter bij elkaar tijdens het knippen.

    Gekregen van Fun.com.

Vlaggetjes Cars

Create a beautiful birthday garland with these flags of your favorite Cars characters. Choose the flags you like the most and print the falgs. Color them and cut the flag out. Fold on the dotted line and hang it on a rope. Glue the folded rim and you are ready..

Vlaggetjes Disney

Maak zelf een mooie verjaardagsslinger met deze vlaggetjes van Disney. Kies de leukste vlaggetjes, druk de vlaggetjes af op de printer. Kleur het vlaggetje. Knip daarna het vlaggetje uit. Vouw over de stippellijn om en hang dat over een touw. Plak daarna het omgevouwen randje vast.

Vlaggetjes Smurfen

Maak zelf een mooie verjaardagsslinger met deze vlaggetjes van Smurfen. Kies de leukste vlaggetjes, druk de vlaggetjes af op de printer. Kleur het vlaggetje. Knip daarna het vlaggetje uit. Vouw over de stippellijn om en hang dat over een touw. Plak daarna het omgevouwen randje vast.

Windmolentjes

Zelf een windmolentje maken. Klinkt ingewikkeld maar dat is het helemaal niet.

Puzzelen

Woordzoekers, doolhofjes en meer


 

Doolhof

Leuk als je van puzzelen houdt. Print een doolhof uit en zoek hoe je van de ingang naar de uitgang komt. Veel keuze, van gewone rechte, moeilijke of een doolhof in de vorm van een dinosaurus, alles zit er bij. Veel plezier!

Finding Dory puzzels

Verbind de puntjes en een leuke doolhof voor de kleintjes onder ons van de film Finding Dory van Disney

Frozen doolhof

Een paar leuke puzzels van je favoriete helden uit de Disney film Frozen. Uitprinten en puzzelen maar

Frozen Zoek de verschillen

Lekker speuren naar de verschillen in leuke frozen kleurplaten. Er zijn makkelijke en moeilijke bij.

GVR puzzels

Leuke puzzels van de Disney film Grote vriendelijke reus GVR, geregisseerd door Steven Spielberg. naar het boek van Roald Dahl

Verbind de puntjes

Leuke tekeningen die je zelf moet maken door de puntjes aan elkaar te verbinden in de juiste volgorde natuurlijk. Er zijn tekeningen met cijfers maar ook met letters. Leuk om te oefenen. Als je klaar bent, dan kun je de tekening natuurlijk ook zelf kleuren.

Woordzoekers

Lekker lang puzzelen met deze woordzoekers met al je favoriete onderwerpen.

Woordzoekers Disney films

Woordzoekers Disney films. Deze woordzoekers hebben ook verschillende vormen, heel leuk voor de vakantie onderweg.

Zoek de verschillen

Zoek de verschillen in jouw favoriete kleurplaten. Ze lijken wel hetzelfde maar is dat ook zo? Er zijn moeilijke en makkelijke zoek-de-verschillen. Afdrukken en puzzelen maar!