Knutselen

Knippen, plakken en kliederen


 

Aankleedpoppetjes

Print en knip eerst het poppetje uit. Plak het eventueel op een dikker stuk papier. Daarna kun je alles kleuren en het poppetje zelf aankleden. Begin eens met Assepoester, en de prachtige jurken die Petemoei voor haar tovert!

Bouwplaten

Slightly difficult, you need to be a little handy with the scissors. This paper models provide at least for a fun afternoon.

Deurhangers

Af en toe een beetje zat dat je broertje of zusje zomaar je kamer in komt knallen? Dit is de oplossing. Hang de deurhanger aan je deurknop en iedereen kan zien waarom jij niet gestoord wilt worden.

Lijsten

Allerlei leuke lijsten die je uit kan printen, foto@s in kan plakken, mooie tekeningen mee kan maken. Kortom, lekker leuke dingen mee kan doen

Maskers Dieren

Zelf maskers maken. Dit zijn de dieren maskers. Grappige dieren, gevaarlijke dierenmaskers om zelf in elkaar te knutselen. Druk de maskers af, kleur ze zelf zoals je ze mooi vind en maak er twee elastiekjes aan. Klaar is Kees, je eigen masker geknutseld!

Maskers Mensen

Zelf maskers maken. Dit zijn de mensen maskers. Leuke maskers, carnavalsmaskers, maar ook enge maskers om zelf in elkaar te knutselen. Druk de maskers af, kleur ze zelf zoals je ze mooi vind en maak er twee elastiekjes aan. Klaar is Kees, je eigen masker geknutseld!

Papieren poppetjes

Leuke papieren poppetjes om heel snel te maken. Je kunt kiezen uit een groot aantal poppetjes van Disney. Het is heel eenvoudig. Kijk snel verder.

Pet Parade maskers

Pet Parade maskers om uit te knippen en te kleuren.

Superhelden sneeuwvlokken

Dit is een leuk idee voor de winter en voor bijvoorbeeld in de kerstboom. Sneeuwvlokken van superhelden. Het is niet zo ingewikkeld als dat het er uit ziet.

  • Print de sneeuwvlok
  • Knip het zwarte vierkant uit
  • Vouw 3 keer zodat je een kleine driehoek krijgt
  • Knip de grijze stukken er uit
  • Tip: Doe 2 kleine nietjes door de driehoek in de grijze stukken, dan blijft alles beter bij elkaar tijdens het knippen.

    Gekregen van Fun.com.

Vlaggetjes Cars

Create a beautiful birthday garland with these flags of your favorite Cars characters. Choose the flags you like the most and print the falgs. Color them and cut the flag out. Fold on the dotted line and hang it on a rope. Glue the folded rim and you are ready..

Vlaggetjes Disney

Maak zelf een mooie verjaardagsslinger met deze vlaggetjes van Disney. Kies de leukste vlaggetjes, druk de vlaggetjes af op de printer. Kleur het vlaggetje. Knip daarna het vlaggetje uit. Vouw over de stippellijn om en hang dat over een touw. Plak daarna het omgevouwen randje vast.

Vlaggetjes Smurfen

Maak zelf een mooie verjaardagsslinger met deze vlaggetjes van Smurfen. Kies de leukste vlaggetjes, druk de vlaggetjes af op de printer. Kleur het vlaggetje. Knip daarna het vlaggetje uit. Vouw over de stippellijn om en hang dat over een touw. Plak daarna het omgevouwen randje vast.

Windmolentjes

Zelf een windmolentje maken. Klinkt ingewikkeld maar dat is het helemaal niet.