Visspiesjes met rauwe ham

Leuk? 
 5,0/1 stemmen

Voor op de gourmet visspiesjes met rauwe ham en bosui. Een heerlijke combinatie van vis, zilte ham en de crunch van een stukje bosui. Heerlijk en verrassend.

 Koken aan tafel (gourmetten en zo) Vis 

Dit moet je weten

Aantal personen: 8 stuks
Bereidingstijd: 5 minuten voorbereiden + 5 minuten bakken
kCal: 45
Recept van: Boodschapen

Ingrediënten

  • citroensap
  • 8 plakjes rauwe ham 
  • paprikapoeder 
  • bosui 
  • 250 gram kabeljauw 

Bereiding

  1. Snijd 250 gram (ontdooide) kabeljauw in blokjes.
  2. \Besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze met paprikapoeder.
  3. Snijd een bosuitje in stukjes van 1-2 cm.
  4. Rol de stukjes vis met stukjes bosui in rauwe ham en rijg ze aan kleine spiesjes.
  5. Bak ze aan tafel rondom krokant en lichtbruin.

Benodigdheden:

  • Spiesjes

Tips:

  • Je kunt ook een andere stevige vis gebruiken, zoals zalm of koolvis.

www.kids-n-fun.nl