Spicey garnaal met kaas en spek

Leuk? 
 4,0/1 stemmen

Een lekkere (wel een beetje machtige) manier om in je gourmet pannetje een garnaal te bereiden.
Door de spek blijft je garnaal heerlijk sappig.

 Koken aan tafel (gourmetten en zo) Vis 

Dit moet je weten

Aantal personen: 12 stuks
Bereidingstijd: 10 minuten + 10 minuten wachten
kCal: 70
Recept van: Allerhande

Ingrediënten

  • 12 plakjes ontbijtspek 
  • 1 theelepel chilipoeder 
  • 2 plakken jong belegen kaas
  • 12 stuks reuze garnalen, uit de diepvries 

Bereiding

    1. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal, laat het staartje zitten. Doe de garnalen in een kom en schep om met de chilipoeder. Laat 10 min. afgedekt staan.
    2. Snijd de plakken kaas elk in 6 repen. Leg op elke plak spek 1 reepje kaas en omwikkel de garnaal ermee. Zet vast met een cocktailprikker. Maak zo nog 11 porties
    3. Verhit een gourmetpannetje en bak in 3 min. rondom goudbruin en gaar.

Benodigdheden:

  • cocktailprikkers

www.kids-n-fun.nl