Rodekoolstamppot met kalkoen

Leuk? 
 4,0/1 stemmen

Eens een andere manier om rodekool te bereiden, met een lekker pittig stukje kalkoen met cajunkruiden.

 Hoofdgerecht Kip en gevogelte Stamppot 

Dit moet je weten

Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minutn
kCal: 430
Recept van: Allerhande

Ingrediënten

  • 450 gram geschilde aardappelen 
  • 2 potten rode kool, kant-en-klaar, met cranberry, pot a 355 gram 
  • 125 ml zure room 
  • 2 bosui 
  • 25 gram roomboter
  • 350 gram kalkoenfilet, dunne plakken filet 
  • 1 eetlepel cajunkruiden 

Bereiding

  1. Kalkoenfilets bestrooien met cajunkruiden.
  2. Aardappelen in gezouten water gaarkoken, afgieten en met zure room stampen. Kruiden met peper en zout naar smaak.
  3. Bosui fijnsnijden en door stamppot scheppen.
  4. Rodekool intussen in steelpan verwarmen en door stamppot scheppen.
  5. Kalkoenfilets in boter aan beide zijden snel bakken.
  6. Stamppot over 4 borden verdelen en kalkoenfilets erbij geven.

www.kids-n-fun.nl