Pittige tomatensalsa

Leuk? 
 5,0/1 stemmen

Lekker pittige salsa met allemaal verse ingredienten, heerlijk bij de babrbecue of bij mexicaanse (tortilla) gerechten.

 Barbecue Bijgerechten Mexicaans Salades 

Dit moet je weten

Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten en 30 minuten wachten
kCal: 10
Recept van: allerhande

Ingrediënten

  • 1 rode ui(en) 
  • halve theelepel zout
  • 1 teen knoflook 
  • 2 spaanse peper 
  • 8 takjes verse koriander 
  • halve limoen 
  • 3 trostomaten 

Bereiding

  1. Was de tomaten, halveren ze en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in hele kleine blokjes.
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de pepers schoon en snijd in hele dunne reepjes.
  3. Hak de koriander fijn. Pers de limoen uit. Schep in een kom de tomaat, de ui, de knoflook, peper, de koriander, de limoensap en zout door elkaar
  4. Laat de salsa minimaal 30 minuten staan zodat smaken goed kunnen intrekken.
  5. Serveren als dipsaus voor tortillachips en als bijgerecht bij Mexicaanse gerechten.

www.kids-n-fun.nl