Mexicaanse marinade

Leuk? 
 4,0/1 stemmen

Bijzondere mexicaanse marinade, vooral geschikt voor spare ribs, rund- lam en hamlapjes en kip, maar ook stevige vissoorten.   

 Barbecue Koken aan tafel (gourmetten en zo) Marinades 

Dit moet je weten

Aantal personen: voor ongeveer 500 gram vlees of vis
Bereidingstijd: 5 minuten
kCal:
Recept van: -

Ingrediënten

  • 1 dl olie
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 kleine fijngesnipperde ui(en) 
  • 2 fijngesneden, ontvelde tomaten 
  • 1 teentje jngehakt knoflook 
  • 1 theelepel paprikapoeder 
  • 2 eetlepels fijngehakte, verse koriander 

Bereiding

  1. Roer alle ingredienten door elkaar.
  2. Marineer het vlees of de vis voor:
  • Rundvlees: 4-6 uur
  • Lamsvlees: 4-6 uur
  • Kip/Kalkoen: 2-4 uur
  • Vis (heel of in grote in stukken): 1-2 uur

  • www.kids-n-fun.nl