Japanse biefstukjes

Leuk? 
 4,5/2 stemmen

Lekker aziastisch gerechtje voor op de gourmet feesttafel. Lekker pittig door een klein pepertje.

 Koken aan tafel (gourmetten en zo) Vlees 

Dit moet je weten

Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten wachten + 3 minuten bereiden
kCal: 50
Recept van: Boodschappen

Ingrediënten

  • rode spaanse peper, gehakt 
  • 2 eetlepels sojasaus 
  • 1 eetlepel honing 
  • 250 gram biefstuk 
  • 1 bosui, in ringetjes gesneden 
  • wokolie 

Bereiding

  1. Snijd 250 gram biefstuk in 1 cm dikke plakjes.
  2. Marineer ze 15 minuten in 2 eetlepels sojasaus waaraan 1 theelepel honing en 1 gehakte rode peper, zonder zaadjes, is toegevoegd.
  3. Zet een in ringen gesneden bosuitje en wokolie op tafel.
  4. Bak de biefstukjes kort in een beetje olie en strooi de bosui erover.

Benodigdheden:

  • Gourmet set

Tips:

  • Je kan ook ketjap manis gebruiken, matig dan met honing. Ketjap manis is zoet, sojasaus is zout,

www.kids-n-fun.nl