Havermout cookies

Leuk? 
 5,0/1 stemmen

Met dit recept maak je havermout cookies met pindakaas. Heel bijzonder, gewoon een keer proberen. Ook lekker voor in de lunchbox naar school.

 

Dit moet je weten

Aantal personen: 15 stuks
Bereidingstijd: 10 minuten + 15 minuten oven
kCal:
Recept van: boodschappen

Ingrediënten

  • 60 gram bloem 
  • 1 theelepel kaneelpoeder 
  • 2 rijpe banaan 
  • 1 theelepel bakpoeder 
  • 20 gram rozijnen 
  • 15 gram kokos, geraspt 
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 30 gram pindakaas 
  • 80 gram havermout 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200° C.
  2. Meng het lijnzaad met 3 eetlepels warm water.
  3. Prak de bananen fijn in een grote kom. Voeg de lijnzaad en ondakaas toe en meng alles goed door elkaar.
  4. Voeg dan de bloem, havermout, bakpoeder en kaneelpoeder, de kokos en rozijnen toe en roer alles weer goed door elkaar.
  5. Vorm op het bakblik kleine hoopjes van het beslag (een stukje uit elkaar).
  6. Bak de koekjes in het midden van de oven in ongeveer 15 minuten goudbruin en gaar.

Benodigdheden:

  • bakpapier

www.kids-n-fun.nl