Bloemkoolcurry met naanbrood

Leuk? 
 3,0/4 stemmen

Een lekkere, vegetarische variant van de Hollandse bloemkool, met een indiaas tintje.

 Hoofdgerecht Internationaal Snelle recepten Vegetarisch 

Dit moet je weten

Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
kCal: 600
Recept van: Allerhande

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olie
  • 15 gram verse peterselie 
  • 1 eetlepel kerrie 
  • 1 bloemkool 
  • 375 gram tofu, 1 bakje 
  • 1 pot korma, indiase curry, 400 ml 
  • 1 pak naanbrood, 280 gram, koriander/knoflook 

Bereiding

  1. Maak de bloemkool schoon en verdeel in in roosjes. Snijd de tofu in blokjes en breng op smaak met kerriepoeder, zout en peper .
  2. Verhit de olie in hapjespan. Bak hierin tofublokjes op matig vuur ca. 5 min. Voeg de bloemkoolroosjes, korma en 100 ml water toe en laat 15 min. sudderen.
  3. Verwarm intussen brood volgens aanwijzingen op verpakking. Knip de peterselie fijn.
  4. Schep de indiase curryschotel in 4 kommen en garneer met peterselie. Serveer met het brood.

www.kids-n-fun.nl