Kleurplaten    drie musketiers kleurplaten

15 drie musketiers
Kleurplaten

Hoe leuk vind je deze kleurplaten?

Kleurplaten van de Diseny film de Drie Musketiers. Mickey, Donald en Goofy droomden er altijd van om musketier te worden...
Het echte verhaal van de drie musketiers is geschreven door Alexandre Dumas. Het werd voor het eerst als boek gepubliceerd in 1844. Daarvoor schreef Dumas voor een Parijse krant regelmatig stukjes van het verhaal.
Het verhaal is gebaseerd op bestaande verhalen, grotendeels waargebeurd, die gebundeld waren in een boek dat in de bibliotheek van Marseille stond. Dumas heeft het boek daar geleend, mee naar Parijs genomen en nooit meer teruggebracht. In dit boek stonden de heldendaden beschreven van diverse legendarische musketiers uit de zeventiende eeuw.
Het speelt zich af rond 1627, ten tijde van kardinaal Richelieu en koning Lodewijk XIII. De drie musketiers (een soort van eregarde voor de Franse koning in de 17e eeuw) zijn Aramis, Athos en Porthos. Hoewel ze bekend staan als de drie musketiers spelen hun avonturen zich af met vier personen. De vierde musketier is waarschijnlijk zelfs de bekendste: D'Artagnan.
  Disney, Animatie, Tekenfilms

Cadeau ideetjes

Speelgoed

BS Zwaard en Schild set


€ 12,95
Speelgoed

BS Zwaard Hout


€ 6,99