13 Wallpapers van Jurassic Park

Leuk? 
 2,6/11 stemmen

Voor de liefhebbers van Dinosaurussen, wallpapers van de film Jurassic Park van Steven Spielberg.
Het verhaal speelt zich af op Isla Nublar, een eiland voor de kust van Costa Rica, heeft de excentrieke miljardair John Hammond (Richard Attenborough) een pretpark laten bouwen. Hij heeft met behulp van een groep wetenschappers dinosaurussen kunnen klonen en wil hen nu laten zien aan de mensheid. Er zijn echter al een aantal ongelukken gebeurd op het eiland en de investeerders willen het park laten controleren. Hammond wil zo snel mogelijk goedkeuring voor zijn project en haalt daartoe paleontoloog Alan Grant (Sam Neill) en paleobotanicus Ellie Sattler (Laura Dern) over om een weekend in zijn pretpark te vertoeven om zo te laten zien dat alles in het pretpark in orde is. Ook advocaat Donald Gennaro (Martin Ferrero) en de chaostheorie deskundige Ian Malcolm (Jeff Goldblum) gaan mee.
Op het eiland krijgen ze te zien hoe Hammond erin geslaagd is om de miljoenen oude dieren terug tot leven te wekken. Door middel van in barnsteen - een soort versteende hars - gehulde muggen zijn de wetenschappers aan dinosaurusbloed geraakt.
Wanneer ze even later met de tour willen starten, krijgen ze het gezelschap van Hammonds kleinkinderen: Alexis afgekort als Lex (Ariana Richards) en Tim Murphy (Joseph Mazzello). Hammond had hen speciaal uitgenodigd om de wetenschappers te laten zien dat het park wel kindvriendelijk is.
De tour rond het park start, maar eerst krijgen ze geen dinosaurussen te zien. Later springt Grant uit de wagen omdat hij iets heeft gezien. De rest volgt hen en komen oog in oog te staan met een zieke Triceratops. Het beest heeft waarschijnlijk van giftige planten gegeten en werd daardoor ziek. Ellie besluit om nog even achter te blijven bij dr. Harding om het dier te bestuderen terwijl de rest van de groep teruggaat naar het bezoekerscentrum.

 Films Science Fiction 

Jurassic Park

Jurassic Park

Jurassic Park

Jurassic Park

Jurassic Park

Jurassic Park

Jurassic Park

Jurassic Park

Jurassic Park

Jurassic Park

Jurassic Park

Jurassic Park

Jurassic Park

cache 429

Kijk ook eens bij

Op Kids-n-Fun staan heel veel leuke dingen om te doen. Kijk hier ook eens, misschien vind je dat ook leuk.