Dit moet je weten
                                    Aantal personen:
                                    4 personen
                                    Bereidingstijd:
                                    20 minuten
                                    kCal:
                                    610
                                    Recept van:
                                    Allerhande
                                
                                
                                    Ingrediënten
                                    - 2 tenen geperste knoflook 
- 2 eetlepels olijfolie
- 175 gram geraspte, oude kaas 
- 125 ml creme fraiche 
- 1 eetlepel verse, fijngesneden basilicum 
- 600 gram bloemkool, roosjes 
- 350 gram macaroni, grande 
 
                             
                            
                                
                                    Bereiding
                                    
- Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar en giet hem af. 
- Kook de bloemkoolroosjes in weinig water met zout 2-3 minuten. 
- Giet de bloemkool af en laat de groente goed uitlekken. 
- Verhit in een wok de olijfolie. Bak de bloemkoolroosjes al omscheppend in 3-4 minuten knapperig gaar. Voeg de knoflook met de creme fraiche, het basilicum en zout en peper naar smaak toe. 
- Schep de pasta met de helft van de kaas door de bloemkool en verwarm het geheel nog 1 minuut. 
- Schep de pasta in 4 kommen of diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.
	
                                        Tips:
                                        
                                            - Gebruik broccoliroosjes in plaats van bloemkool
 
                                    
 
                                    
    
        www.kids-n-fun.nl