Dit moet je weten
Aantal personen:
4 personen
Bereidingstijd:
20 minuten
kCal:
640
Recept van:
ah
Ingrediënten
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 2 pakken naanbrood, à 280 gram
- 3 trostomaten
- 2 blikjes linzen, à 400 gram
- 500 gram roerbakmix
- 1,5 eetlepels indiase kerriepasta tandoori
- 30 gram santen
Bereiding
- Laat de linzen uitlekken in zeef.
- Was de tomaten en snijd ze in partjes.
- Verhit in de wok of braadpan olie en roerbak de roerbakmix ca. 3 minuten. Voeg de tandooripasta toe en bak ca. 1 minuut mee. Voeg de linzen en tomaten toe en kook ca. 5 minuten zachtjes.
- Voeg de santen en 1/2 dl water toe en verwarm nog ca. 1 minuut.
- Verwarm intussen het naanbrood volgens de gebruiksaanwijzing.
- Serveer de curry met het naanbrood.
www.kids-n-fun.nl