28 Kleurplaten van WinX Club

Leuk? 
 3,5/140 stemmen

Kleurplaten van al je vrienden en vriendinnen van de Winx Club, Bloom, Stella, Musa, Flora, Tecna, Layla.

De in het verhaal belangrijkste school van de 3 is Alfea, waar de 6 hoofdpersonages, allen feeën, naar school gaan: Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna en Layla.

 • Bloom is 16 jaar en ze komt van de aarde. Bloom was een gewoon meisje op aarde, totdat zij ontdekte dat ze over magische krachten beschikte. Ze vertrok naar Alfea en veranderde daar in de fee van Dromen en Magie. Ze fantaseert over een andere wereld vol magische oorden en toverwezens en vecht er hard voor om haar droom werkelijkheid te laten worden. Doordat ze over de kracht van de Drakenvlam beschikt, is zij de krachtigste fee van allemaal.
 • Stella is 17 jaar en komt van solaria. De fee van mode en schoonheid is Stella. Ze maakt zich niet zo druk om haar schoolprestaties, maar heeft meer oog voor haar kleding en uiterlijk. Ze heeft een magische scepter, waardoor ze wat sterker is dan de andere meisjes van de WINX Club. Stella betekent ster in het Italiaans.
 • Flora is 16 jaar en komt van de 5e maan van marigold. Flora is de fee van liefde en natuur. Ze is ontzettend lief en staat altijd voor iedereen klaar. Soms is ze wat onzeker en verlegen, maar in de WINX Club durft ze haar dromen na te streven. Flora betekent zowel in het Italiaans als in het Nederlands plant.
 • Musa is 16 jaar en komt van de harmonische Nebula Galaxy. Musa is de fee van muziek en vrije tijd. Als het zou kunnen, zou ze altijd en overal naar muziek luisteren. Musa heeft soms een explosief karakter, maar ze kan haar vriendinnen ook in moeilijke tijden altijd opvrolijken. De naam Musa betekent Muse in het Itliaans.
 • Tecna is 16 en komt van de Derde Vector van de Binary Galaxy. Tecna is de fee van wetenschap en technologie. Terwijl de andere meiden in hun vrije tijd lol maken, is Tecna altijd bezig iets nieuws te ontdekken. Ze is een echte perfectionist en kan haar vriendinnen vaak goed advies geven. Tecna is afgeleid van het Italiaanse woord tecnologia wat letterlijk technologie betekent.
 • Layla/Aisha maakt haar intrede in het tweede seizoen en wordt direct beste maatjes met Musa. Ze bezit de kracht om een fluïdum te laten doen wat zij wil. Layla is ook de fee van de sport en kan onder meer goed dansen en snowboarden. Layla betekent donkere schoonheid of nacht in het Arabisch. De Engelse naam, Aisha staat voor leven of levend in het Arabisch.
 •  Animatie Meiden Televisie 

  Bloom

  Bloom

  Bloom

  Bloom, Flora, Muza, Tecna en Stella

  Brandon

  59,99

  Winx Club Maical Fairy Game

  Darcy

  Flora

  Flora

  Flora

  Icy

  Musa

  Riven

  Sky

  29,95

  CIAO INTERNATIONAL - Kostuum Flora Winx Club kinde

  Stella

  Stella

  Stormy

  Tecna

  Timmy

  Winx club

  60,98

  CIAO INTERNATIONAL - Kostuum Bloom Winx Club kinde

  Winx club

  Winx club

  Winx club

  Winx club

  Winx club

  Winx club

  Winx club

  Winx club

  59,99

  Winx Club Maical Fairy Game

  Winx club

  from cache

  Kijk ook eens bij

  Op Kids-n-Fun staan heel veel leuke dingen om te doen. Kijk hier ook eens, misschien vind je dat ook leuk.