27 Kleurplaten van Spiderman

Leuk? 
 3,1/613 stemmen

Kleurplaten van de superheld Spiderman. Spiderman kan tegen muren lopen en draden schieten uit z'n handen! Spannend! Spiderman heet Peter Parker.

Op een dag, tijdens een schoolexcursie naar een laboratorium, werd Peter gebeten door een radioactief bestraald spinnetje. Al gauw had hij door dat de spinnenbeet een uniek effect op hem had. Terwijl hij naar huis liep, liep hij door een onbekende achterbuurt in de stad waar hij werd lastig gevallen door een ongure bende. Toen hij de leden van deze mensen met gemak opzij duwde was Peter geschokt door zijn eigen kracht. Terwijl hij vluchte voor de bende liep hij in de richting van een snel rijdende auto. Om deze te ontwijken sprong hij 9 meter omhoog en bleef met zijn vingertoppen aan de muur kleven. Terwijl hij langs de muur naar beneden klom werd hij toegeroepen door een man beneden in de straat. Toen ontdekte Peter dat hij ook een soort spinneninstinct had dat hem waarschuwde voor gevaar en een perfect gevoel voor evenwicht net als een echte spin.


Peter dacht echter niet meteen aan een carrière als superheld. Eerst gebruikte hij zijn krachten om geld te verdienen in gevechten. Zijn speciale Spider-Man pak en zijn naam waren slechts bedoeld om aandacht te trekken, want Spider-Man klinkt immers spannender dan Peter Parker. Daarnaast wilde hij anoniem blijven. Hij wilde namelijk niet dat zijn oom en tante het te weten komen.


Door zijn vele gewonnen gevechten groeide Spider-Man uit tot een kleine beroemdheid. Hij verscheen zelfs in een televisieshow. Maar na de opnamen stond hij toe dat een dief de tv-studio uitvluchtte en deed geen enkele poging hem te stoppen aangezien hij het niet zijn probleem vond. Peter vergat direct het incident. Een paar dagen later, toen Peter thuiskwam, kreeg hij te horen dat zijn Oom Ben vermoord was door een overvaller. Een politieagent vertelde hem dat de overvaller was omsingeld door de politie in een verlaten loods. Peter ging meteen op wraak belust naar de loods. In de loods kon hij als Spider-Man de overvaller pakken. Tot zijn schrik ontdekte hij dat het dezelfde overvaller was die hij een paar dagen eerder had laten lopen. Hij realiseerde zich dat als hij zich toen verantwoordelijker had gedragen zijn oom misschien nog geleefd had. Vervuld van spijt realiseerde hij zich dat bij grote kracht grote verantwoordelijkheden horen.

 Boeken en stripverhalen Films Jongens Marvel Sony Pictures Superhelden 

De bad guys

Spiderman

Spiderman

Spiderman

Spiderman

64,99

Marvel's Spider-Man 2 - PS5

Spiderman

Spiderman

Spiderman

Spiderman

Spiderman

Spiderman

Spiderman

Spiderman

9,95

LEGO Marvel Motorachtervolging: Spider-Man vs. Doc

Spiderman

Spiderman

Spiderman

Spiderman

Spiderman

Spiderman

10,95

Web shooter - gebaseerd op Spiderman - Handschoen

Spiderman gooit web

Spiderman klimt omhoog

Spiderman op toren

Spiderman redt meisje

Spiderman rust uit

Spiderman slingert

Spiderman vecht

Spiderman wordt aangevallen

from cache

Kijk ook eens bij

Op Kids-n-Fun staan heel veel leuke dingen om te doen. Kijk hier ook eens, misschien vind je dat ook leuk.