20 Kleurplaten van Sonic X

Leuk? 
 3,0/323 stemmen

Kleurplaten van Sonic, van het computerspelletje.
Sonic the Hedgehog is een fictief egeltje met felblauwe stekels en rode loopschoentjes aan. Hij is de opvolger van Alex Kidd als mascotte van Sega en was het antwoord op Mario van Nintendo. Het personage kwam voor eerst voor in het gelijknamige platformspel dat in 1991 voor het eerst verscheen op de Sega Mega Drive (Sega Genesis in Noord-Amerika). Hij kan zeer snel voortbewegen als hij zich oprolt.
De bedoeling van het spel is om het hoofdpersonage (Sonic) van links naar rechts over een landschap te manoeuvreren, terwijl er onderweg zwevende ringen worden verzameld door er op te springen. Deze ringen vormen samen met resterende tijd en verslagen vijanden een onderdeel van het puntensysteem, en voorzien het personage van een extra kans indien hij gekwetst raakt. Indien er geen ringen in het bezit zijn van Sonic, valt hij bij een blessure van het scherm en moet hij helemaal opnieuw links van het landschap beginnen. Onderweg liggen ook televisieschermen die hij kan vernielen, en zo een extra eigenschap (bijvoorbeeld sneller lopen, schild, extra leven) kan verwerven. Als dan de rechterkant van het landschap is bereikt, loopt hij voorbij een plakkaat dat begint te draaien. Net als bij een roulette, stopt deze op een afbeelding die een eventuele bonus representeert.
In het verhaal is het landschap onderdeel van een eiland, beheerd door Dr. Robotnik (aka Dr. Eggman). Deze transformeert elk diertje van het eiland in een robot om het eiland te bewaken, en zoekt wanhopig naar de 'chaos emeralds'. Sonic moet hem voor zijn, en alle diertjes die hij gevangen heeft bevrijden. Alleen als hij het lab van Dr. Robotnik heeft vernield en alle smaragden heeft verzameld, kan Sonic het ecosysteem op het eiland herstellen.
Bron: Wikipedia

 Animatie Televisie Tieners en volwassenen 

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

Sonic X

cache 429

Kijk ook eens bij

Op Kids-n-Fun staan heel veel leuke dingen om te doen. Kijk hier ook eens, misschien vind je dat ook leuk.